Като стартираща компания за счетоводен софтуер ориентирана към малкия бизнес сме помислили и за адекватно отговарящи ценови условия към своите потребители.

Демо версията на Софтуера е ограничена до 200 счетоводни операции, на всяка новосъздадена база от данни/фирма.

Счетоводния софтуер RS Soft е с опции за въвеждане на счетоводни операции, редактиране, изтриване, генериране на аналитичен и хронологичен регистър, оборотна ведомост, главна книга, дневници по ддс и виес декларация. Софтуера разполага с няколко вида оборотни ведомости, и възможна функционалност за препратки към различните регистри. Интуитивните клавишни комбинации и възможността за търсене по еик на фирмите регистрирани по ддс е една добра възможност за бърза и ефективна работа на всеки счетоводител.

Цената за 1 лиценз на Софтуера на 1 работно място е 30 лева. Заплащането може да се извърши по банков път, фактурата и лиценза могат да бъдат изпратени по електронен път, и така всеки клиент ще може да превърне изгубеното време в транспорт до нашият офис във време за личностно усъвършенстване.

Разбира се, като млад и амбициозен екип ние не спираме до тук. Много скоро очаквайте, нови обновени версии, с множество справки, обновени опции и оптимизации на счетоводния процес.

Цената за 1 брой актуализация е 10 лева и може да бъде използвана само за една инсталация на едно работно място.

Вижте възможните начини на плащане.

За повече въпроси и информация може да се свържете с нас в секция Контакти.